Sestavine :
2 manjši ali 1 večja sveža rdeča pesa
1 žlica kostanjevega medu
ajdovi brezglutenski keksi po občutku
kokosov puding sestavine:
0,5 l domačega kokosovega mleka
1 vanilijev brezglutenski puding
Jabolčna čežana brez sladkorja
Priprava :
V mešalniku sem zmiksala svežo rdečo peso, ajdove piškote in med po okusu.
Masa mora biti gosta. Z njo sem napolnila kozarce tako, da sem pokrila dno.
V kokosovem mleku sem skuhala puding in ga vlila na rdečo peso.
Vse supaj sem postavila v hladilnik vmes pa sem skuhala jabolka in naredila čežano.
ko se je ohladila sem jo prelila po kokosovem pudingu in spet postavila za dve urci v hladilnik.
*Kokosovo mleko naredim tako, da vzamem eno skodeliko Ekološkega kokosovega čipsa in 3 skodelice vode, ter vse skupaj zblendam in precedim
skozi cedilnik in nato še čez gazico. In mleko je pripravljeno
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.