Prva plast:
1/3 skodelice mandljev
1/3 skodelica indijskih oreščkov
1 jž medu
4 jž kokosove moke
1/3 konopljinih proteinov
Krema :
6 jž kokosovega olja (stopljenega)
1 1/2 skodelice indijskih oreščkov
1/2 skodelice kokosove kreme
1/3 skodelice limoninega soka
1 jž medu
Pest gozdnih sadežev (za barvo).
Priprava :
1. Namočite indijske oreščke v vodi čez noč.
2. Namočite datlje v vodi za eno uro.
3. Zblendajte oreščke, mandlje, kokosovo moko in med dokler ne dobite male in na drobno zmlete oreščke.
Vtisnite maso v modelčke za muffine. Postavite v zmrzovalnik.
4. Za kremo date vse sestavine v blender razen gozdnih sadežev. Zblendajte dokler ne dobite kreme.
Vlijte v modelčke za muffin. Spravite malo kreme in dodajte gozdne sadeže – zblendajte. Roza bravo dodajte na vrhu in s palčko rišite vzorce.
5. Postavite v hladilnik.
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.