Biskvit :
1/2 skodelice kokosovega olja
2 jajci
2 čajni žlički vanilijevega ektrata
3/4 Bg moke kombinacija mletih mandljev, prosa in bučnih proteinov
1/2 žličke vinskega kamna
1/2 žličke soli
1/2 skodelice grenkega kakava v prahu
Suhe sestavine sem zmešala skupaj, nato pa sem dodajala mokre sestavine. Vse skupaj sem dobro premešala.
Dobljeno maso sem vlila v model in pekla 30 min na 180°C.
Malinov nadev
2 skodelici malin
Sama sem na ohlajen biskvit dala zmrznjene maline
Čokoladen preliv :
Kokosova smetana cca 2 žlici
100 g čokolade 85% kakava
1 čž vanilijevega ektrata
Kokosovo smetano in čokolado stopim na vodni kopeli in primešam vanilijo, vse skupaj sem zlila po malinah.
Vse skupaj sem postavila v hladilnik, da se je ohladilo
Biskvit pride zelo komapkten...in ni takšen puhasti kot smo ga vajeni.
Po želji lahko dodate seveda tudi sladkor - sama ga ne uporabljam.
Dober tek
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.