2 banani
*Arašidovo maslo
80 dag čokolade 85% kakava
kakavovo maslo (po občutku)
Priprava:
banane sem narezala na koleščke in jih položila na peki papir. Na kolšček banane sem dala malo arašidovega masla
in pokrila z drugim koleščkom.
To sem dala na vilico in oblila z čokolado, katero sem predhodno z kakavovim maslom stopila nad
vodno kopeljo.
Vse skupaj sem dala za urico v hladilnik.
Potem pa smo se usedli za mizo in jih pojedli
Besede mojega tavečjega sina so bile: ˝ful dober sam spet si zasrala s to grenko čokolado ˝
Ampak pojedel jih je pa vseeno kr nekaj - tako da v kolikor nimate radi preveč grenko predlagam mlečno čokolado.
* arašidovo maslo sem pripravila kar sama in sicer v blender sem dala 400 g neslanih arašidov, 1 žlico ekološkega
sončničnega olja in ščep soli.
Ta količina ni samo za banane, ampak bo uporabljena še za mazanje na kruh
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.