Sestavine :
kokosov čips ali kokosova moka
Priprava :
Kokosov čips/moko sem dala v mešalnik (lahko tudi blender) - sama sem ga dala v mešalnik od paličnega
in miksala cca 3 min, da se je utekočinilo.
Nato sem to kokosovo maslo prelila v kozarček in ga postavila za dobro uro v hladilnik,
da se je strdil.
Potem sem ga pa prestavila v shrambo na sobno temparaturo, da je primeren za mazanje.
In že smo si privoščili kos brezglutenskega kruha z domačim kokosovim maslom in domačo brez dodanega
sladkorja figovo marmelado.
Njami še bi mami - B.O.Ž.A.N.S.K.O.
iz 100 g kokosovega bio čipsa sem dobila cca 1dcl masla.
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.