100 g kakavovega masla
30 g kokosove maščobe
110 g presnega kakava
1 čajna žlička melase
1 žlica konopljinih proteinov
Kakavovo maslo in kokosovo maščobo sem stopila v vodni kopeli, ko se je stopilo sem dodala melaso in kakav.
Ta čas sem v modelček dala peki papir in na njega posula oluščene slane pistacije, goji jagode ter konopljine proteine (količina po okusu)
Na tako pripravljeno podlago pa sem čez pistacije in goji jagode polila stopljeno čokoladno zmes.
Postavila v hladilnik za par ur ali čez noč... in naslednji dan sem si jo lahko privoščila.
Grenka, presna, domača in zelo zelo okusna, če pa imeta radi sladko pa lahko daste več javorjevega sladkorja, melase...
Nam je všeč grenka.
Sem steklarski mojster že od leta 1995, ter izdelujem stekla v neomejenih možnostih v kombinaciji z lesom, aluminijem, plastiko ... v zunanji kot notranji opremi.
Od svetovanja in načrtovanja preko storitev do zanesljive podpore.